Jelenlegi hely

Cseh, G.

Cseh Gábor 1999-ben találkozott az Urantia könyv szövegével az interneten. A könyvben főként az fogta meg, hogy a földi történelem, a földönkívüli intelligenciák és az isteni felügyelet, valamint az anyag, az energia, az elme és a szellem rendszereinek bemutatása mennyire következetes és rendezett képet mutat. Gábor az ezredforduló óta tevékeny résztvevője a magyar fordítás elkészítésének, illetve felülvizsgálatának.

A számi (lapp) népesség és a „szibériai” gének

Finn kutatók először tanulmányozták hazájuk ősi lakóinak DNS-mintáit. A tanulmányozott és összehasonlított génmintákat az észak-oroszországi Kola-félszigeten található 3500 éves temetkezési helyen talált emberi csontokból gyűjtötték, valamint egy 1500 éves finn tavi temetkezési helyről, Levänluhtából.

Egy lélekszintézis-elmélet

Vannak olyan nézetek, miszerint mindannyiunkban ott van az egész életünk története, sőt talán a lelkünkben megvannak mindazok a lényeges személyes tapasztalatok, melyek az idők során elraktározódtak. Ezek a „lélekemlékek” nem pusztán tárhelyet foglalnak az agyban; túl fogják élni az agy és a hústest létét.

Az Urantia könyv olvasóinak találkozója (2017)

Az Urantia könyv szerint Jézus Kr.e. 7. augusztus 21-én született, ennek megfelelően Jézus 2023. születésnapját ünnepelhettük 2017-ben. Augusztus utolsó hétvégéje volt immár a hatodik alkalom, hogy összegyűltünk megtenni valamit: hogy részt vegyünk Jézus urantiai alászállásban eltöltött életének emlékére szervezett összejövetelen.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Cseh, G. csatornájára