Jelenlegi hely

A fórumra és hozzászólásokra vonatkozó szabályzat

Beküldte Kovács Tamás - cs, 04/13/2017 - 00:19

Használj rövid bevezetőt a fórumtémádhoz, hogy felkeltsd társaid figyelmét!

A nagybetűket csak a helyesírás szerint szükséges esetekben használd, a csupa nagybetűvel írt szöveget sokan KIABÁLÁS-nak értelmezik az egymás után írt felkiáltójelekkel együtt. A fórumcímekben se használj csupa nagybetűt!

Használj szövegszerkesztőt a szöveged megfogalmazására. Ez segíthet a helyesírás ellenőrzésében is. Ha hosszabb szöveget kívánsz írni, akkor mindenképpen írd meg külön, mert a rendszer automatikusan kiléptet, ha sokáig inaktív vagy. Ez az időtartam kb. 15 perc. A fórumtémádat bármikor tudod módosítani utólag is.

Az oldalra feltöltött anyagok kizárólag saját készítésűek vagy legálisan hozzáférhető forrásból származók legyenek. Jogvédett tartalmak közzététele esetén a szerkesztőség - ellenkező közlés hiányában - azt úgy értelmezi, hogy a továbbító a szerzői jog tulajdonosának előzetes jóváhagyásával rendelkezik.

A fórumban és hozzászólásokban tilos:

  • Politikai vagy szélsőséges ideológiai nézetre vonatkozó tartalmak, valamint a másokat sértő hozzászólások megjelenítése. Ezek értelemszerűen törlésre kerülnek.
  • A kulturált társalgást szembeötlően agresszív,  zavaró, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások elküldése.
  • Olyan hozzászólás elküldése, ami jogszabályba ütközik, vagy jogszabálysértésre buzdít.
  • Bármilyen módon sért faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, politikai, nemi, egyéb hovatartozást, akár burkolt formában is.

Az Urantia könyvből származó idézetek tartalmát a szerkesztőség érdemi vizsgálat nélkül úgy tekinti, mint amelyek nem ellentétesek a jelen szabályzatban foglalt szabályok lényeges tartalmával.