Jelenlegi hely

2017

Az Urantia könyv olvasóinak találkozója (2017)

Az Urantia könyv szerint Jézus Kr.e. 7. augusztus 21-én született, ennek megfelelően Jézus 2023. születésnapját ünnepelhettük 2017-ben. Augusztus utolsó hétvégéje volt immár a hatodik alkalom, hogy összegyűltünk megtenni valamit: hogy részt vegyünk Jézus urantiai alászállásban eltöltött életének emlékére szervezett összejövetelen.

A legtöbb jót az összes ember számára a leghosszabb időtartamra, avagy a haszonelvűség szellemi vetületei

A csillagrendszerünk történetének példátlan mozzanata volt az, hogy írott formában kerülhetett sor korszakos jelentőségű kinyilatkoztatásra. Egyes források szerint a középkorban (Kr.u. 1200 körül) az Urantia Egyesült Közteslényei kérelmezték egy új kinyilatkoztatás megjelenését nagyjából az Urantia könyv szerinti mintára.

Kiterjedt felsőbb-világegyetemünk, az Orvonton [Massive Orvonton]

 

Az Urantia írások tanulmányozóiként vajon komolyan kell-e vennünk „a Paradicsom Szigetét”? És mi a helyzet a „térpotenciállal”, meg az „erőszervezőkkel”? Ha el tudjuk fogadni ezeket a dolgokat, akkor kézenfekvő továbblépni és komolyan venni a szerzők ultimatonra vonatkozó jellemzését is, vagyis azt, hogy ez az „első mérhető energiafajta” (42:2.12).

Oldalak

Feliratkozás RSS - 2017 csatornájára