You are here

Az igazság útján

„A valóság fokozatos megértése egyenértékű az Istenhez közelítéssel.” (196:3.3)

 

[Facebook blogbejegyzés, 2022.05.11.]

SZERETNÉM megköszönni mindazok hűségét, kitartását és bátorságát, akik velem tartottak az utóbbi hetek során a Mester keresztre feszítésétől a felemelkedéséig terjedő, rendkívüli időszak napi tanulmányozásában. Voltak olyan írások, melyek megtekintése megközelítette az ezret. Ez azért nagy dolog, mert az Urantia kinyilatkoztatás még nincs azon az elterjedtségi, elfogadási szinten, hogy tömegek olvassák és büszkén képviseljék. Jelenleg csupán TI, az igazság bátor és elszánt kutatói teszitek mindezt. Bravó!

AZ IGAZSÁG ÚTJÁN azonban nem állunk meg, hanem megyünk tovább, hiszen Jézusnak még rengeteg mondanivalója van számunkra és úgy, ahogy a világ egyéb területein elindult a különböző igazságok előretörése, mi is magasra emeljük a szellemi igazságok zászlaját, hogy megteremtse az összes többi igazság stabil alapját.

Az Urantia könyv írásainak tartalmi módosítása szigorúan tilos, azonban azok másolása, megosztása engedélyezett sőt, elvárt és szükséges. Bátran tegyétek tehát mindezeket és ne féljetek attól, hogy valaki valaha is bizonyítottan kétségbevonja azok hitelességét, hiszen erre az elmúlt hetven év során egyetlen esetben sem került sor.

Az Urantia kinyilatkoztatás korszakos kinyilatkoztatás, az ötödik a sorban, az írássá lett Ige, mely csaknem kétezer év elteltével követi a negyediket, a testté lett Igét.

Képzeljétek csak, micsoda változások lesznek majd, amikor kicsiny világunk minden földrészén a Mester ezen független kinyilatkoztatása söpör végig, tömegek hiszik és vallják ugyanazt az örömhírt... Akkor bizonyosan megvalósul a Mester álma a földön: az emberek közötti testvériség. Ami nem sikerült a Bibliának vagy bármely más könyvnek, az sikerülni fog az Urantia kinyilatkoztatásnak, mert erre rendeltetett!

Addig sok még a teendő, de egyben biztosak lehetünk: ebben a munkában nem vagyunk egyedül...

 

[Facebook blogbejegyzés, 2021.06.09.]

KEDVES OLVASÓ!

Ezt az oldalt azok számára hoztam létre, akik őszintén kutatják a válaszokat az élet nagy kérdéseire, és amely válaszokat mindezidáig, kielégítő módon, nem leltek meg.

Itt mindjárt szeretném megjegyezni, hogy a közzéteendő írások nem az emberi bölcsesség kincsestárából származnak majd, hanem egy,  azt jóval meghaladó bölcsességből, mely nem is olyan régen került az emberiség birtokába, egészen pontosan 1955-ben.

Ez a csoda AZ URANTIA KÖNYV.

Kedves olvasó, nem titkolt szándékom, hogy ennek a hihetetlen isteni bölcsesség-kinyilatkoztatásnak a szerelmesévé tegyelek; továbbá, annak az Isten-Embernek a hű barátjává, akit közel kétezer évvel ezelőtt egy tucatnyi galileai Mesternek szólított.

Ha szeretsz ’miérteken’ gondolkodni, ha mindig is úgy gondoltad, hogy a hit és a tudomány nem állhat szöges ellentétben egymással, akkor itt jó helyen jársz. Bízom benne, sok örömöt és szellemi megelégedést hoznak számodra az időről-időre közzétett tartalmak.

Kövess hát!  - ahogy Ő azon a szeretetteljes hangján mondaná.

 

 

Az igazság útján személyes blog elérhetősége:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100069745286172

 

Szerző:

Tárgykör:

Keletkezés éve:

Keletkezés hónapja:

Nyelv: