You are here

Hadd mondjak valamit...

[Facebook blogbejegyzés, 2022.06.01.]

Kicsit mosolygok a bajszom alatt, persze nincs is bajszom, hogy szinte kivétel nélkül mindannyian milyen megszeppenten és csendben vagytok itt jelen ebben a kis - de egyre bővülő közösségben. Néhányan veszik a bátorságot és reagálnak egy lájkot vagy egy szívecskét, de összességében nem szóltok egy szót sem. És nem is tudjátok, hogy én ennek mennyire örülök. Nem mintha nem lennék kíváncsi arra, hogy mi motoszkál a buksitokban, de most tudom, hogy ennek van az ideje, a csendnek.

Leírom, hogy mi történik csak, hogy tudjátok.

Az itt olvasott dolgok kezdenek gyökeret verni a szívetekben; az erős szellemi töltetű, kinyilatkoztatott tartalmak egyre nagyobb hatással vannak a gyarapodó lelketekre miközben az elmétek is kezdi felfedezni a leírtak logikai összefüggéseit, már egyre kevésbé tiltakozik és lázadozik ellenük, hiszen érzékeli az olvasottak igazságtartalmát, ráadásul a szellemiekre nála fogékonyabb szívetektől is kapja a pozitív érzelmi megerősítéseket. Ugyanakkor még keveset tudtok, még ott van bennetek az egészséges kétely, ami óvatosságra int és ezért vagytok csendben. Még nem jutottatok el az olvasottakban való bizalom teljes meggyőződésére.

Itt tartotok tehát most.

Azért is írom ezt a pár sort, hogy bátorítsalak benneteket, hogy jó úton jártok és tartsatok ki továbbra is az olvasásban mert ez az a rész, amit nektek kell megtenni a teljes cél eléréséhez. Ne feledjük, hogy Jézus vallása az egyénhez szól, nem pedig valamely néphez vagy csoporthoz. Ez azt jelenti, hogy Ő veled személyesen kíván foglalkozni és akár felismertétek, akár nem, most éppen ez zajlik bennetek. Nektek annyit kell csak vállalni ebből a részből, hogy kitartóan olvastok, a szellemi segítők pedig az elméteken átszűrődő tartalmakat veszik kezelésbe és alakítják továbbélést biztosító értékekké, bizonyosságokká. Mindez tehát egy folyamat, amihez idő kell, akárcsak egy rút sziklatömbből a vésővel és kalapáccsal kiszabadítani egy gyönyörű angyalt. És nagyszerű tudni, hogy Atyánk és Jézus teljes valójukkal hisznek bennünk, hogy végül kiszabadulunk arra a felfoghatatlan örök dicsőségre, amit Ők készítettek a számunkra.

Én pedig csak itt türelmesen posztolgatok várva, hogy egy nap meghalljam az első bizonyosságra ébredők hangját, merthogy tudom ám, hogy amint a szívetek elérte a Jézusba és az Ő kinyilatkoztatásába vetett bizalom teljességét, azt már nem fogjátok tudni magatokban tartani – ott megtörik a csend.

Szerző:

Tárgykör:

Keletkezés éve:

Keletkezés hónapja:

Nyelv: